CampZone | CampZone goes Retro
18591
post-template-default,single,single-post,postid-18591,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CampZone goes Retro

CampZone bestaat komende editie alweer maar liefst achttien jaar, en is in die tijd flink gegroeid en veranderd. Over de jaren heen heeft ons evenementje een hoop positieve doorvoeringen gezien, en in combinatie met de huidige organisatorische mogelijkheden (zowel technologisch als logistiek gezien) is het resultaat de hedendaagse variant van je favoriete luxe gaming camping voor en door gamers. Nu is achttien jaar een flink aantal, al helemaal voor zo’n uniek event als CampZone, dus leek het ons wel interessant om met CampZone 2018 terug te gaan in de tijd, terug naar ieders jeugd en de nostalgische gevoelens dat dit bij iedereen oproept. Het thema voor CampZone 2018 is dan ook Retro!

Speciaal voor dit thema brengen wij een paar oudere games terug naar CampZone voor spannende competities. Niet het nieuwste van het nieuwste, maar de hoogtepunten van toen alles nog simpel was zonder motion controls en VR-headsets. De terugkerende pleincompetities steken wij in een retro-jasje met oudere versies van de huidige games. Welke dit zijn kondigen wij later aan, maar wij kunnen wel vast de hint geven om je Gamecube weer onder het stof vandaan te halen om te oefenen! Ook enkele activiteiten zullen een retro make-over krijgen om aan te sluiten op dit thema. Geen zorgen, er zullen nog steeds competities en activiteiten zijn voor de nieuwe games en publieksfavorieten.

Natuurlijk hoort bij het thema ook een toffe visuele representatie en die hebben wij in de vorm van deze geweldige background, gemaakt door onze designer Merel. De 1920×1080 versie kun je hier vinden mocht je deze graag willen gebruiken voor bijvoorbeeld je eigen bureaubladachtergrond.