CampZone | Board Game Night
18683
post-template-default,single,single-post,postid-18683,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Board Game Night

Op CampZone geen gebrek aan luxe, technologie en de nieuwste hardware in ieders computer. Tegenwoordig zijn wij zo high-tech dat zelfs de verkochte hamburgers digitaal* zijn. Al deze snufjes en vooral het ranzendsnelle internet zijn tegenwoordig niet meer weg te denken, want hoe moeten wij ons vermaken zonder stroom of grappige compilaties op Youtube? Nou, net zoals onze voorouders dat deden in het stenen tijdperk wat men de 70’s noemt, met een hoop karton namelijk! Bordspellen zijn al sinds jaar en dag prima offline alternatief vermaak, en een groot deel van de CampZone bezoekers zal vast ergens in de tent een stapeltje spellen hebben liggen voor gebruik in de late uurtjes. Wanneer alles op de zaterdagavond na de prijsuitreiking gedaan en gezegd is, gaan wij terug naar de basis met wat ouderwets entertainment rond de spellentafel!

Iedereen is welkom om na de prijsuitreiking in het tweede weekend van CampZone aan te schuiven in de Stage Area. Voor de bordspellenavond zullen wij zorgen dat er al het een en ander is opgezet, maar voel je vrij om ook je eigen spellen mee te nemen. Hoe meer verschillende spellen er zijn, des te leuker de avond wordt! Tent Jeroen bezet het beamerscherm waar zij de altijd grappige Jackbox Party games zullen gaan spelen. Wil je mee doen, dan heb je alleen maar een mobiele telefoon nodig (en een goede dosis humor). Ook de heren van Feestjuh Online komen met hun bolderkar vol met bordspellen de Stage Area vullen, en ze hebben altijd plek voor nieuwe spelers. Houd jij van bordspellen, dan houden zij van jou! Gedurende CampZone hebben wij ook enkele leden van het spellencenter voor volwassenen Funbase te gast. Deze heren en dames zijn fanatieke gamers, zowel online als offline, en weten maar al te goed hoe je een bordspellenavond leuk kan opvullen. Zij nemen ook een flinke lading spellen met zich mee en iedereen mag aanschuiven.

Ben je het tegen het eind van CampZone helemaal zat om tegen een scherm aan te staren of wil je gewoon gezellig ouderwets met elkaar rond de tafel met karton spelen? Kom dan naar de Stage Area voor de bordspellenavond!

*Hamburgers zijn in werkelijkheid niet digitaal en moeten nog met de hand aangedraaid worden. Eet smakelijk!

Board Game Night  
LocationStage Area
Starting TimeSaturday August 4, 8 PM-ish after the prize ceremony
NotesBring your own boardgames. We'll have some set up, but can't go wrong with more cardboard!