CampZone | Gamecardsdirect komt naar CampZone
18337
post-template-default,single,single-post,postid-18337,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Gamecardsdirect komt naar CampZone

Wij mogen Gamecardsdirect als eerste sponsor voor CampZone 2018 aankondigen, en natuurlijk komen ze niet met lege handen! Gamecardsdirect biedt fantastische prijzen aan die voor iedereen geschikt zijn, aangezien je zelf kan kiezen wat je met je prijs wilt doen! De prijzen bestaan uit verschillende cadeaukaarten die geldig zijn in hun webshop, waarmee jij zelf kan kiezen welk online tegoed je precies wilt kopen. Gamecardsdirect is leverancier van een gigantisch assortiment aan gamecards, waaronder Steam, PSN, Nintendo, Blizzard en League of Legends. Als dit niet helemaal je ding is hebben ze ook nog cadeaukaarten voor sites als Netflix, Spotify, Gall&Gall en Weekendjeweg! Wat gaat Gamecardsdirect precies doen op CampZone zul je je nu afvragen? Zij zullen een handjevol competities en activiteiten sponsoren op het leukste evenement van het jaar, en daarnaast zijn zij zelf ook een avond aanwezig voor een gezellig feestje.

Bubble Soccer is na het succes van vorig jaar weer terug op CampZone met deze keer Gamecardsdirect als sponsor. Voor de winnaars liggen er een mooi aantal giftcards van Gamecardsdirect klaar met als eerste prijs voor elk teamlid een cadeaukaart ter waarde van € 60 EUR. Het team op de tweede plaats zal € 30 EUR aan cadeaukaarten winnen, en de derde plaats wordt natuurlijk ook niet vergeten met elk € 10 EUR aan cadeaukaarten! Onze jaarlijks terugkerende Mario Kart competitie zal dit jaar iets anders zijn, maar ook hier mogen wij Gamecardsdirect voor bevestigen als sponsor. Prijzen zullen bestaan uit giftcards ter waarde van € 60 EUR voor de eerste plaats, € 30 EUR voor de tweede plaats en € 10 EUR voor de derde plaats. Wat er dit jaar verandert aan deze competitie kondigen wij op een later punt aan. Verwacht binnenkort meer informatie over de Bubble Soccer en Mario Kart activiteiten!

Tevens krijgt iedere bezoeker van CampZone een speciale Gamecardsdirect partybeker als onderdeel van onze goodiebag. Zo heb je gelijk al iets passends om uit te drinken, én deze partybeker is ook nog eens goed voor een mooie korting op je aankopen bij Gamecardsdirect met de code die op de beker staat! We zijn nog niet klaar want Gamecardsdirect zal ook onderdeel zijn van onze Bingo en gethematiseerde kermisavond (onder voorbehoud, later meer info) waar wij ook giftcards mogen weggeven aan de gelukkige winnaars. Last but not least, Gamecardsdirect zal ook aanwezig zijn bij één van onze kampvuuravonden om er een gezellig feestje van te maken met interessante spelletjes. Kijk zeker uit naar de Gamecardsdirect T.G.I.F. Kampvuuravond!