CampZone | Huur nu je koelkasten, tafels en stoelen!
18242
post-template-default,single,single-post,postid-18242,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Huur nu je koelkasten, tafels en stoelen!

Het is wel zo handig als je tijdens CampZone iets hebt om je computer op te zetten, aan te eten, op te zitten of je eetwaar in te koelen. Minder handig is als je dit allemaal achterop de aanhangwagen mee moet nemen naar Kronenberg. Gelukkig kun je dit gewoon bij ons huren en bij aanvang van CampZone 2018 bij ons aan de poort komen ophalen. Scheelt toch weer flink wat moeite en ruimte in die volgeladen auto! De shop is vandaag aangevuld met praktische items om je verblijf op het evenement een stuk aangenamer te maken, want niemand wordt blij vanĀ gamen op de grond.

Onze huuritems:
– Kleine koelkasten
– Stoelen
– Tafels (ruim twee meter breed)
– Veldbedden

Wij hebben een flink aantal tafels en stoelen te huur maar helaas maar een beperkte hoeveelheid koelkasten en veldbedden. Wees er dus snel bij zolang de voorraad strekt als je niet met lege handen wilt staan!

Onze huuritems kun je vinden in de CampZone shop op de ticketpagina.