CampZone | De CampZone 2018 datum is bekend!
18140
post-template-default,single,single-post,postid-18140,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

De CampZone 2018 datum is bekend!

De informatie waar vele enthousiaste CampZone bezoekers op zitten te wachten is eindelijk bekend bij ons. Wanneer mogen wij CampZone 2018 gaan organiseren? Volgend jaar wordt CampZone weer een stukje eerder in de zomervakantie gehouden dan de afgelopen editie wat voor veel mensen een stuk praktischer is. Met trots kondigen wij aan:

CampZone 2018 vindt plaats van 27 juli t/m 6 augustus 2018 in Kronenberg!

We zijn dus weer terug bij de vertrouwde eind juli/begin augustus periode zoals jullie gewend zijn van CampZone. Schrijf het dus vast in je agenda en claim je vakantiedagen, want CampZone kun je natuurlijk niet missen!

Bij deze kondigen wij ook gelijk aan dat de tickets voor CampZone 2018 vanaf nu beschikbaar zijn in onze ticketshop. Zoals altijd werken wij met kortingsperiodes dus vroege vogels hebben het meeste voordeel bij het kopen van de kaartjes.

Wij kijken nu al uit naar de achttiende editie van de leukste vakantie die er is en hopen jou daar weer terug te zien. Tot dan!