CampZone | PlayerUnknown’s Battlegrounds at CampZone: EU Nr.2!
17832
post-template-default,single,single-post,postid-17832,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

PlayerUnknown’s Battlegrounds at CampZone: EU Nr.2!

Inmiddels is de razendpopulaire PUBG competitie al drie rondes ver maar het blijft super spannend! Met een totaal aantal van 97 inschrijvingen is dit de grootste competitie van CampZone 2017. Het was in het begin nog even interessant of wij het door konden laten gaan maar dankzij hard werk van het competitieteam hebben we nu een heuse primeur te pakken!

CampZone is de tweede LAN-party van Europa met Custom Game Access voor PlayerUnknown’s Battlegrounds! De eer van nummer 1 gaat naar DreamHack Valencia maar wij zijn trots met onze nummer 2. We zijn nog lang niet klaar met de competitie dus we gaan de rondes weer snel laten beginnen! Succes aan alle deelnemers en bedankt voor deze grote opkomst bij de tweede PUBG compo van Europa!