CampZone | CampZone 2017 has begun!
17726
post-template-default,single,single-post,postid-17726,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CampZone 2017 has begun!

CampZone 2017 heeft de poorten open gegooid voor de hardcore bezoekers! Al vanaf 12 uur ’s middags stonden de eerste trouwe CampZone-gangers ijverig in de rij te wachten. Terwijl wij de laatste loodjes aan het leggen waren werd de rij alsmaar langer en de hype alleen maar groter. Tegen middernacht was er bij de ingang geen doorkomen meer aan, wat voor ons natuurlijk het teken is om de hekken weg te zetten en de stoet auto’s door te laten naar het terrein!

Jammer genoeg zit het weer tegen, wat stiekem toch wel een beetje traditie is. Heel koud is het niet maar de regen zorgt wel voor een modderige ingang. Ook de tentenbouwers hebben dankzij de regen er een extra uitdaging bij, maar je dient CampZone natuurlijk wel in stijl te beginnen.

Wij hebben er ongelooflijk veel zin in en wensen alle bezoekers, vroeg of laat, een geweldig gezellig evenement toe. Welkom op de zeventiende editie van CampZone!