CampZone | CampZone Online 2021 – Aftermovie
24361
post-template-default,single,single-post,postid-24361,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CampZone Online 2021 – Aftermovie

We hebben weer genoten van CampZone Online 2021 en wij hopen dat jullie dat ook hebben gedaan. CampZone Winter komt er aan, maar klaar met CampZone Online zijn we nog niet geheel. Er komen namelijk nog wat video’s voor op de mediapagina aan. Maar we hebben nog wat in de petto. Robin heeft de afgelopen editie zijn best gedaan als host en graag sluiten we samen met hem CampZone Online 2021 officieel af. “Hoe” vraag je dan? Door het tonen van de CampZone Online 2021 Aftermovie natuurlijk!
Robin heeft op Twitch zijn eigen kanaal, MortumXL, en vanavond gaat hij zijn stream wijden aan het tonen van deze aftermovie. Ga dus gezellig naar zijn stream, geef hem een follow en zie om 20:00 hoe Viet van Viet Nguyen Productions de 2021 editie van CampZone Online in beeld heeft gebracht.