CampZone | Tetris
22956
post-template-default,single,single-post,postid-22956,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Tetris

Dit jaar hebben wij ook Tetris in onze planning weten te puzzelen! Slecht passende blokjes op een lijn plaatsen was nooit zo leuk als bij dit spel. Tetris komt misschien uit de jaren 80 maar het is nog steeds een geliefd spel. Het spel wordt dan ook nog regelmatig opnieuw uitgegeven met vernieuwende elementen zoals een battle royale mode.

Tijdens het toernooi zal er op de computer gespeeld worden via Jstris. Deelnemers zullen 1 tegen 1 spelen en de winnaar gaat door naar de volgende ronde. Wedstrijden zullen eerst als best of 3 gespeeld worden en vanaf de halve finale als best of 5.

Vind jij bij het inpakken van je koffer altijd overal plek voor en lijkt de laadruimte van een auto groter wanneer jij die inpakt? Dan is dit de competitie voor jou!