CampZone | De Grote Game Quiz
22222
post-template-default,single,single-post,postid-22222,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

De Grote Game Quiz

Update: de Quiz zal gespeeld worden door middel van Kahoot!, dus een mobieltje of digitaal scherm is vereist om mee te kunnen doen. De quiz zal in een free-for-all format (ieder voor zich, niet meer teams) gespeeld worden en er is geen inschrijflimiet meer, dus iedereen kan gezellig mee doen! Kahoot! kan gebruikt worden via de website of via een app die te verkrijgen is in de appstore. Android en Apple.

Tijd om al je kennis over games, CampZone en alle andere nerdy onderwerpen op de proef te stellen in onze Grote Game Quiz! Als onderdeel van onze quiz-avond kun je hier vast je breinkwabben aan het werk zetten zodat je direct na de Grote Game Quiz helemaal wakker bent voor de TV Tune competitie.

De Grote Game Quiz wordt uitgevoerd met behulp van een handgemaakte, Hotwheels-achtige racebaan. Het doel is om jouw autootje zo snel mogelijk naar de finish te racen door alle vragen juist te beantwoorden. Het klinkt makkelijker dan dat het daadwerkelijk is, want in het begin zal er maar een klein gedeelte van de baan beschikbaar zijn. Door de correcte antwoorden te geven op de vragen unlock jij steeds meer onderdelen van de baan waardoor jouw mini-bolide steeds dichter bij de finish komt. Een klein beetje experimenteel dus, maar kom zeker meedoen op dinsdagavond in de Maintent!

De Grote Game Quiz  
FormatTeams of 2
TimeTuesday July 30th, 7 PM
RulesClick here
RegisterRegister here, not required
Prizes1st1x FRITZ!Box 7590 Router
2nd1x Jungle Speed Bordspel
3rd1x Gembird MP-GAMEPRO-XL Mousepad
Sponsored by