CampZone | 4Launch Beat Saber
22113
post-template-default,single,single-post,postid-22113,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

4Launch Beat Saber

De grootste VR hit van de afgelopen jaren is dit jaar ook weer onderdeel van CampZone, deze keer als een volwaardige competitie! Waar de heren van 4Launch vorig jaar hun eigen knusse hoekje hadden gemaakt waar jij de highscores kon verbeteren, maken zij dit jaar met hun gear de competitie mogelijk. Voor wie al een eigen VR Headset heeft kan het zeker geen kwaad om vast te gaan oefenen, en wie helaas headsetloos is kan tijdens CampZone terecht bij 4Launch om tussendoor te wennen aan het ritme van de game.

Beat Saber is de populairste ritme-game voor VR Headsets van het moment. Theoretisch gezien is het concept van Beat Saber vrij makkelijk, namelijk met je motion sensor controllers op de maat van de muziek de gekleurde blokken die op je af komen op de juiste manier zien te raken. In de praktijk blijkt het vaak al gauw een stuk lastiger te zijn dankzij de hoge moeilijkheidsgraad van sommige liedjes, of het eigen gebrek aan gevoel voor ritme wellicht. Door het wild in het rond zwaaien met de controllers bouw je stiekem ook wel een redelijke conditie op, en met behulp van de headset waan jij je al snel als een echte rockster.

De Beat Saber competitie zal direct na de prijsuitreiking op zaterdag 3 augustus van start gaan in de maintent. Zorg er voor dat jij je van tevoren ingeschreven hebt via ons competitiesysteem als je mee wilt doen.

Beat Saber  
FormatScored, TBA
TimeSaturday August 3, 7:30 PM
RulesClick Here
RegisterRegister Here
PrizesTBA