CampZone | Pokémon GO Trainer Battle
21555
post-template-default,single,single-post,postid-21555,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Pokémon GO Trainer Battle

CampZone en NWTV bundelen ook dit jaar weer de krachten tijdens het evenement en wel op een nieuwe manier. NWTV brengt namelijk bezoekers niet alleen dagelijks al het laatste nieuws over bijvoorbeeld games, maar heeft ook de grootste Pokémon GO-Community van Nederland. Op zondag 28 juli kunnen bezoekers van CampZone het tegen elkaar opnemen in een heus Pokémon GO Trainer Battle-toernooi. Het toernooi tijdens CampZone zal bestaan uit een mix van de drie verschillende klasses die het spel kent en eindigen in een hopelijk zinderende finale tussen de beste Pokémon GO-spelers van CampZone.

Het Pokémon GO Trainer Battle-toernooi zal worden gehouden op het activiteitenveld en bij slecht weer in de buurt van de HMO-tent (waar NWTV zit). De prijzen zullen op een later moment bekend worden. Tevens bieden we de bezoekers de kans om een NWTV-powerbank te winnen. Diegene die voor zaterdag 3 augustus de leukste Pokémon GO-AR Foto maakt op het CampZone-terrein en deze mailt naar pokemongo@nwtv.nl mag naar huis met deze toffe goodie!

Pokémon GO Trainer Battle  
Format1v1 Free for All
Starting TimeSunday July 28th, 2 PM
RulesClick here
RegisterRegister here
Prizes1st1x Motorola Moto G6 Plus
2nd1x TicPods Free White
3rd1x A4-Tech X7 G800v Keyboard
Sponsored by: