CampZone | Hearthstone
18523
post-template-default,single,single-post,postid-18523,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Hearthstone

Update: op CampZone zal er ook tijdens de competitie een Fireside Gathering gehost worden! Meer info hier.

Hearthstone is een online Collectible Card Game van Blizzard Entertainment, dezelfde studio die ook verantwoordelijk is voor de StarCraft, WarCraft en Diablo series. In Hearthstone moet je verschillende kaarten gebaseerd op het WarCraft universum verzamelen, waarmee je je eigen custom deck moet samenstellen en daarmee de tegenstander dient te verslaan. Je kan spelen tegen de computer of online tegen andere mensen in een casual of ranked potje. Ook is er de Adventure mode, waar je tegen unieke computervijanden speelt met een uniek gegenereerd deck waarna je zelf kaarten kiest om dit deck sterker te maken. In de Arena mode kun je je deck samenstellen door te kiezen uit telkens drie kaarten, waarna je met het eindresultaat probeert zoveel mogelijk te winnen voor toffe rewards.

Met de recente expansion Rise of Shadows en de bijbehorende rotatie van oude kaarten zijn er weer talloze mogelijkheden aan nieuwe decks en counters. Het nieuwe avontuur The Great Dalaran Heist voegt een leuke PvE afleiding toe aan de game voor wanneer je even geen zin hebt om tegen de populairste meta-decks te spelen. Ga op pad met de League of E.V.I.L om de bank van Dalaran te overvallen, wat natuurlijk uitloopt op de grootste bankroof van de eeuw!

Hearthstone  
Format1v1
Starting TimeTuesday July 30th, 12 PM
RulesClick here
Register Register here
Prizes1st1x Wooting One
2nd1x Seasonic PSU
3rd1x Gembird MP Gamepro XL
Sponsored by: