CampZone | The Ultimate All-Round Gamer Challenge
19601
post-template-default,single,single-post,postid-19601,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

The Ultimate All-Round Gamer Challenge

De ultieme gamer is iemand die van alle markten thuis is. Shooters, puzzlers, platformers of racing games, het maakt niet uit, elke game wordt zonder problemen overmeesterd door dit virtuele genie. Door de jaren heen hebben wij al heel wat uitblinkers het podium op mogen roepen tijdens de prijsuitreiking, welke allemaal hebben bewezen dat ze de titel van CampZonekoning van hun game verdiend hebben. Maar zijn zij ook net zo bekwaam in andere games, of hebben wij een onontdekte gaming god rondlopen op CampZone die niet kan wachten zich bekend te maken? De Ultimate All-Round Gamer challenge gaat ieders skills op de proef stellen met een verraderlijke gauntlet aan games, zowel oud als nieuw. Laat zien dat jij elke game onder de knie hebt door de beste tijd en de hoogste score neer te zetten.

De Ultimate All-Round Gamer Gauntlet op CampZone is misschien wel het hoogtepunt van onze competities, want we zullen niet één, niet twee, maar maar liefst zestien verschillende kleine competities spelen! De Gauntlet zal bestaan uit games die persoonlijk gekozen zijn door onze compo-admins en activiteitenbegeleiders. Om iedereen een eerlijke kans te geven maken wij nu nog niet bekend welke spellen er gespeeld zullen worden. Improvisatie, ter plekke problemen oplossen en je tactiek aanpassen waar nodig is zijn belangrijke kwaliteiten om te hebben als je heelhuids deze extreme uitdaging door wilt komen.

Hoewel we de uiteindelijke lijst aan games niet prijs kunnen geven, kunnen wij wel een kleine hint geven van de soorten games die je tegen zult komen op je tocht door de gauntlet. Denk aan een virtual reality setup voor de mensen met een sterke maag en een heuse racing cockpit, maar natuurlijk ook die goeie oude klassiekers. Voor een middagje wordt de Stage Area omgetoverd tot een pop-up arcadehal waar iedereen terecht kan. Elke deelnemer zal gescoord worden op zijn of haar prestatie bij elke game. Aan het einde van de middag wordt ieders score opgeteld en mogen wij officieel bekend maken wie de Ultimate All-Round Gamer van CampZone 2018 is!

UPDATE: Het was een spannende strijd en een uitputtende marathon, maar de ultieme gamers van CampZone hebben zichzelf kenbaar gemaakt tijdens de Ultimate Gamer All-Round Challenge. Deze drie winnaars zijn van alle markten thuis en wisten tijdens de challenge de meeste punten te scoren om een top drie plek te behalen op ons podium. De winnaars van de UAG zijn geworden:

Top 3 Ultimate All-Round Gamers:
Jiepie    222 pts
[HMO] Dennix    144 pts
T@C Nemesis    110 pts

Winnaars Per Game
game 1      Crazy Taxi    Smagge
game 2      Ninja Assault     BALLISTIC
game 3      Pac-Man    Wasp
game 4      Mario kart arcade    [CBJ] GravitySandwich
game 5      Formule 1    larsseh
game 6      Crash Bandicoot    [CBJ] Settler11
game 7      Overwatch shootout    Keepertj
game 8      Beat Saber    TONY
game 9      Donkey kong    Merlin
game 10    Super mario nes     Romy
game 11    Playing with Fire 1 (Bomberman)    TJ Bob
game 12    mijnenveger    TERW_DAN
game 13    Tetris     GGWP Thaki00
game 14    mario odyssey    T@C BjWild
game 15    zty.pe    Mister Milo
game 16    Tricky towers    Celien

Toelichting: Het is niet per definitie de 1e die de winnaar per game is. Dit is de eerste unieke winnaar (inclusief de Ultimate winnaars). In totaal komen er dus 19 unieke prijswinnaars op het podium te staan die elk een prijs ontvangen voor het behalen van een hoge score bij een van onze zestien aanwezige games.

Bedankt allemaal voor het meespelen en vooral gefeliciteerd aan alle winnaars! Wees vanavond rond 19:15 aanwezig bij de Stage Area voor de prijsuitreiking van CampZone 2018, waar jij je prijs mag ontvangen.

Ultimate All-Round Gamer  
FormatTimed Gauntlet Free for All
Starting TimeFriday August 3, 2 PM, Stage Area Start
RulesDifferent per game
RegisterNot needed, froms will be given out at the start
Prizes1st1x Gamecardsdirect waardebon twv € 55,-
1x Iiyama G2530HSU
1x Vermintide 2 Steam Code
1x Metrico Steam Code
1x Speedseats Gaming Chair
2nd1x Gamecardsdirect waardebon twv € 30,-
1x Hyper-X Cloud II
1x Vermintide 2 Steam Code
1x Metrico Steam Code
3rd1x Gamecardsdirect waardebon twv € 15,-
1x FRITZ!Box 4040
1x Vermintide 2 Steam Code
1x Metrico Steam Code
1st per gameNaast de 3 Ultimate Allround Gamers zullen er ook zestien individuele gamers beloond worden met een prijs. De regel hier is dat je maar één prijs per persoon kunt claimen; er komen in totaal dus 19 individuele winnaars naar voren bij deze massa-competitie.
Sponsored by: