CampZone | Tenten nu beschikbaar in de shop
18227
post-template-default,single,single-post,postid-18227,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Tenten nu beschikbaar in de shop

Bij CampZone horen natuurlijk legertenten, ideaal als goed onderkomen voor grotere groepen tijdens het evenement. Zoals gewoonlijk kun je weer via ons legertenten huren voor je groep, die vanaf nu beschikbaar zijn in onze shop! De voorraad is niet oneindig, dus als je zeker wilt zijn dat je een droog onderkomen hebt, wacht dan niet te lang met huren. Alle tenten worden geleverd door tentenverhuurbedrijf Donselaar Tenten. Let op: dit zijn wel stoktenten en komen in twee verschillende formaten. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om er een houten vlondervloer bij te huren.

Het aanbod:
– UK1 Legertent (huur) 5x5m
– Vlondervloer voor de UK1 (5 x5 meter)
– UK2 Legertent (huur) 5x10m
– Vlondervloer voor de UK2 (5 x10 meter)

Deze tenten zullen tijdens de opbouwdagen van CampZone door Donselaar Tenten voor je opgezet worden zodat je er direct in kan wanneer CampZone officieel open gaat.

Extra: op maandag 15 januari zal de shop ook aangevuld worden met de andere verhuuritems! Zoals andere jaren bieden wij in onze shop tafels, stoelen, koelkasten en veldbedden aan om je legertent mee te vullen. Deze items zijn 15 januari vanaf 12 uur ’s middags beschikbaar om te huren.