CampZone | Luxe slaaptenten nu in onze shop
18489
post-template-default,single,single-post,postid-18489,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Luxe slaaptenten nu in onze shop

Met alle toffe activiteiten, competities en festiviteiten die er aan gaan komen is er genoeg te doen tijdens CampZone, en daarvan wil je het liefst zo weinig mogelijk missen. Daarom is het belangrijk om een goede nachtrust te krijgen om zo de volgende ochtend weer fit aan alles mee te kunnen doen. Natuurlijk neem je je eigen tentje mee, maar niet elke tent is even comfortabel, waterproof of geschikt om elf dagen in te slapen. Ben jij tijdens CampZone nodig toe aan een fatsoenlijke (en wellicht fabuleuze) tent met bijbehorende 100% kwaliteits nachtrust? Vanaf nu bieden wij twee nieuwe soorten luxe slaaptenten van Rechargers aan in onze shop zodat iedereen ’s ochtends fris en fruitig aan de dag kan beginnen!

Uit welke modellen kun je kiezen?

The Energizer:

The Energizer is de slaaptent die jou alle energie geeft voor Campzone 2018! Geschikt voor 1 of 2 personen, met optioneel bij te boeken een Nomad slaapset (bestaande uit een slaapmat, slaapzak en kussen). The Energizer wordt voor je opgebouwd en na Campzone 2018 weer afgebouwd, hier heb jij dus geen omkijken meer naar. Het is voorzien van een hoogwaardige binnen plus buitentent, hierdoor is die voor alle weertypen geschikt! Voor meer vragen kijk op de website van Rechargers of neem contact op! De huurprijs van The Energizer is voor het gehele evenement € 84,70 exclusief slaapset (inclusief twee slaapsets en verlichting voor € 121,- (Energizer Deluxe)), en er komt geen borg bij kijken.

De Safaritent:

Wil je iets meer comfort? Kies dan voor de Safaritent, geschikt voor 1 of twee personen! Stel je interieur samen en kies je eigen kleur dak, dan zorgen wij ervoor dat die klaar staat bij aankomst! Geniet vanaf je eigen veranda van Campzone 2018, de Safaritent wordt namelijk standaard geleverd op een houten vlondervloer. Binnen is de tent ingericht met twee luxe opgemaakte boxspringbedden met nog genoeg ruimte voor de rest van je spullen. Daarnaast komt de Safaritent ook geleverd met een kledingkast met ingebouwde kluis, stopcontacten met USB-aansluiting, verlichting en twee stoelen voor op de veranda. Je overnacht al in een Safaritent voor twee personen voor € 302,50 gedurende het gehele evenement (€ 242,- voor 1 persoon). De Safaritent is zeer flexibel in te richten, dus bespreek zeker de mogelijkheden met de verhuurder!

Bij de tenten komen nog vele aanpasbare mogelijkheden, zoals de kleur van het doek, een leuk printje zoals te zien is op de foto en natuurlijk bijkomende items als bedden en verlichting. Wanneer je één van deze tenten huurt zal na bevestiging de tentverhuurder contact met je opnemen om je te laten kiezen uit de verschillende opties die aangeboden worden. Dus wil jij ook tijdens CampZone in zo’n supergeweldige mopshond-tent slapen, nu kan het! De tenten zijn te vinden in onze webshop.

Vergeet natuurlijk ook niet dat wij grote legertenten aanbieden vanuit Donselaar Tenten. Altijd handig als je besluit met een grote groep te komen en nog geen onderdak hebt voor je computerbenodigdheden en teamgenoten. Er zijn nog een goed aantal stoktenten beschikbaar, maar wacht niet te lang! Bezoek de Tentverhuur-pagina voor meer informatie over de legertenten.