CampZone | UPDATED: Field Admins for CampZone 2017
17095
post-template-default,single,single-post,postid-17095,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

UPDATED: Field Admins for CampZone 2017

UPDATE: Inmiddels is ook de definitieve veldindeling bekend van het CampZone terrein. Hierboven kun je zien waar dit jaar de welbekende Field Admins hun thuisbasis gaan opzetten en enkele andere veranderingen aan het veld ten opzichte van vorig jaar. Voor bezoekers die via de shop een legertent hebben gehuurd: wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een plek uit te kiezen op het veld zo gauw wij bericht hebben ontvangen van CampSolutions.

CampZone is een groot evenement met een nog groter terrein. Dit is natuurlijk hartstikke positief maar wij kunnen niet overal even goed op letten. Gelukkig zijn er veel groepen vrijwilligers die graag een steentje bijdragen aan hun favoriete evenement. Het terrein van CampZone is opgedeeld in vlakken/velden waarvan elk veld onder leiding staat van een Field Admin bestaande uit deze goede vrijwilligers. Field Admins houden tijdens CampZone een oogje in het zeil op hun veld, zorgen ervoor dat alles soepel verloopt en behouden de sfeer, maar bovenal zorgen ze ervoor dat iedereen het goed naar hun zin heeft. Zo krijgt elk veld een eigen karakter waar elke bezoeker zich thuis kan voelen.

Aan de vijf verschillende Field Admins is gevraagd om een tekstje te schrijven zodat ze zich vast kunnen introduceren. Velen van jullie zullen ze al kennen maar het kan nooit kwaad om wat over jezelf te vertellen!

 

=Better than the Devil=
Ook wel =BTTD= genoemd, onze thuisbasis is altijd te herkennen door de boogtenten met bijbehorende camouflagenetten wat dus een hoog “legergehalte” maakt. Maar wees niet bang voor ons militair regime, want ondanks al het stoere materieel zijn we gewoon een gezellige groep gasten uit Limburg, die in zijn voor een lolletje. Kom dus gerust langs voor een babbeltje en een biertje!
Voor meer info over ons kijk je op onze site: www.bttd.nl.

 

Clan BadJas
Deze inmiddels oude CampZone-rotten staan ieder jaar klaar om de bezoekers van veld CBJ (en daarbuiten) een topvakantie te bezorgen.
De Field Admins van CBJ zijn dit jaar: Fritz, Mystic, Nickswarts, Batman en Drocona.
Zoals altijd staan de deuren van het kasteel open om gezellig bij te kletsen, houden wij onze jaarlijkse FieldBBQ en maken we een feest van Cluedo.
Dit jaar is een jubileumjaar voor Clan BadJas, zij zijn namelijk voor het 10e jaar Field Admin op CampZone!

 

Feestjuh Online
FO staat al tijden bekend als een relaxt en gezellig veld en ook dit jaar zijn deze Friesen (met geadopteerde Brabanders, Hollanders, een Twentenaar en Duitser) jullie persoonlijke sfeerbeheerders en Admins!
Bij ons staat de koffie altijd klaar! Ook de pittige peperdrank is weer in de maak, dus kom eens langs voor een slokje op eigen risico! (Not for the faint-hearted!)
Dit jaar is ons thema Fantasy-Western. Doe mee en help ons er een geweldige CampZone van te maken!

 

Team FAIL
Team FAIL is blij weer van de partij te zijn! Ook dit jaar gaan we weer aan de slag om er een super gezellig GEFAALD veld van te maken.
Team FAIL is een groep die overal voor gaat, alleen zonder enige skills. Zo zorgen we dat we onze naam eer aan doen en flink FALEN. Als we dan toch eindelijk ergens in slagen, hebben we natuurlijk GEFAALD in FALEN (win-winsituatie).
Dus vind jij je tent ook een FAILURE of hebben jullie een mooie FAIL? Schaam je dan niet om langs te komen en het ons te vertellen, wie weet win je nog wat!
Tot CampZone,
Capt.FAIL

 

Fus1on
Fus1oN is een gezellige gelegenheidsformatie, welke al bijna 10 jaar (in enigszins wisselende samenstelling) samenkomt op CampZone.
Bij Fus1oN staan gezelligheid, vriendschap en samenwerking voorop en behalve met gamen, houden wij ons graag lekker creatief bezig met elektronica en techniek, waarbij de nachtelijke uren zeker niet worden ontzien.
Omdat wij CampZone een uniek evenement vinden, dragen wij dit jaar graag ons steentje bij als een van de Field Admins. Wij hopen ook van de komende editie weer een supergezellig evenement te maken, waarop iedereen met plezier zal terugkijken!

Maak tijdens CampZone even kennis met je Field Admin als je ze nog niet kent. Mocht je op het veld ergens problemen mee ondervinden, je Field Admin staat voor je klaar om te helpen!
Veel plezier en tot op CampZone!