CampZone | Tents are back in stock!
16533
post-template-default,single,single-post,postid-16533,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Tents are back in stock!

Wie al vaker naar CampZone komt weet dat, zeker voor grotere groepen, een legertent ideaal is om elf dagen vakantie in te vieren en te gamen. Stevig en waterdicht, dit soort tenten wordt door het leger zelf in oorlogsgebieden gebruikt voor onderdak. Ook dit jaar maken wij weer op CampZone gebruik van legertenten om onze bezoekers een veilig onderkomen te bieden in het ruige Limburg.

Onze vaste leverancier Rent an Army Tent* heeft helaas door samenlopende evenementen een beperkte voorraad beschikbaar dit jaar. Daarom werken wij nu samen met een extra leverancier om de vraag naar meer legertenten te kunnen beantwoorden. Vanaf vandaag hebben wij weer twee formaten tenten (US Stokkentent 5×5 Leger, US Stokkentent 5×10 Leger) te huur in onze CampZone Shop.

Deze Stoktenten worden geleverd door Donselaar Tenten en tijdens de opbouw van CampZone opgezet zodat je gelijk tijdens de openingsnacht je nieuwe “CampZone huis” kan inrichten. De leverancier neemt na je bestelling contact met je op om afspraken te maken over mogelijke ondergrond (zeil of vlondervloer).

* – RaAT heeft nog steeds tenten te huur.