CampZone | Unreal Tournament Competition
16471
post-template-default,single,single-post,postid-16471,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Unreal Tournament Competition

Ook dit jaar organiseren we voor alle liefhebbers weer onze Unreal Tournament competitie met de bekende Instagib Deathmatch. Dit houdt in dat het een one-hit-one-kill deathmatch is waarbij de ledematen uit elkaar vliegen bij een geraakt schot.

Unreal Tournament is een zeer populaire first-persoon shooter die teamgebaseerd en ook één tegen één gespeeld wordt. Tijdens CampZone spelen we 1v1 Instagib Deathmatch waarbij jouw bewustzijn van de map en doelgerichtheid jouw overwinning bepalen.

Format 1v1
Starting TimeAugust 14, time TBA
RulesTBA
Register TBA
PrizesTBA
Download linkClick here