CampZone | Sandberg Overwatch
16494
post-template-default,single,single-post,postid-16494,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Sandberg Overwatch

Overwatch is de meest recente hitgame van Blizzard Entertainment en de eerste shooter die het bedrijf heeft uitgebracht. In deze unieke FPS ga je met 5 andere teamgenoten de strijd aan tegen het andere team in verschillende game modi en mappen. Anders dan elke andere shooter kun je in Overwatch kiezen uit 24 unieke karakters die zelf hun eigen rol, krachten en wapen hebben. Elk karakter heeft zijn eigen speelstijl en moeilijkheidsgraad, dus is er voor elke speler wel een hero die bij hem past. Ga met McCree en Soldier: 76 voor de volle offense, of juist met Reinhardt of D.Va voor de verdediging. Mensen die de support-rol claimen in spellen zullen goed overweg kunnen met Mercy en Ana. Ook voor spelers die de taak hebben om het andere team op elke manier mogelijk lastig te vallen, zijn er heroes als Junkrat en Mei.

Overwatch is een reactive hero shooter, wat betekent dat je je hero dient te kiezen afgaande van de situatie, en zo je vijanden tegenwerkt. De mappen zijn onderverdeeld in verschillende game modi als King of the Hill, Capture the Point, Payload en een mix van deze modi. Elke match biedt weer een variatie van heroes en tactieken, wat Overwatch een van de best verkochte shooters maakt.

Overwatch is natuurlijk ook weer op CampZone aanwezig!

Format 6v6
Starting TimeMonday, August 14th, 13.00
RulesClick here
RegisterClick here
Prizes1st6x Sandberg Hailstorm
2nd6x Sandberg Derecho
Sponsored by: